top of page

JEG TILBYDER
OGSÅ

Gennem årene har jeg opbygget en stor vidensbank i forbindelse med mine uddannelser og utallige kurser.

De mange heste og hunde, jeg har haft i hænderne, har desuden givet mig en bred hands-on erfaring. 
Jeg har arbejdet med heste og hunde professionelt siden 2011, og jeg har haft over 5500 heste mellem fingrene. 

Ud over fysioterapeutiske sessioner til både hunde og heste tilbyder jeg også uddannelse, foredrag og kurser, hestetræning og undervisning samt værktøjer til at forbedre din hests præsentation og livskvalitet.

Du kan læse mere om, hvad jeg tilbyder nedenfor. 

Jeg tilbyder kurser i alt fra massage til husbehov og læringsteori til en komplet uddannelse som Hesteterapeut, hvor du kan lære flere effektive teknikker, der kan hjælpe hestene til bedre velfærd.

Skriv en mail om jeres ønsker, så sætter vi et arrangement sammen, der passer helt perfekt til jer.

Jeg har bl.a. holdt kliniks og kurser flere gange hos Teigars Rideudstyr samt Horze i Århus. Jeg har også flere gange afholdt diverse kurser med Sarah Gerding. 

Læs mere på Jysk Hunde- og Hesteakademi HER (link på vej)

Christina rider paa brun hest

På kurser underviser jeg både private og på rideskoler i sund biomekanisk træning med fokus på hestens mindset og sindstilstand.

Jeg tager udgangspunkt i rytterens opstilling og hjælpere. På den måde kan rytteren tage ansvaret for egen balance, så hesten kun skal koncentrere sig om sin balance.

Med fokus på assertiv kommunikation og forståelsen for kommunikationsstile underviser jeg med tydelige instrukser og letforståelige forklaringer, så hest og rytter kan føle sig trygge. 

Qua min uddannelse til Fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering er jeg specialiseret i at designe og sammensætte avancerede genop- og træningsprogrammer, der kan forbedre din hests præstation og livskvalitet - både helt generelt og efter skader og operationer.

 

Kombineret med de øvrige uddannelser og kurser jeg har taget, har jeg fået en unik sammensætning af værktøjer, der kan løse mange forskellige og komplicerede problematikker i hestens krop.

bottom of page