top of page

HVORFOR VÆLGE WOW?

Ridning og arbejdet med heste handler om at sætte hesten først. Med en WOW sadel får både rytter og hest det bedste.  

Jeg har valgt at forhandle og tilpasse WOW sadler, fordi jeg synes det går virkelig godt hånd i hånd med det, jeg allerede arbejder med. Med en WOW sadel kan jeg hjælpe hesten med både krop og sadel - så sadlen bliver justeret umiddelbart efter, at hesten er rettet og løsnet.


Med en WOW sadel behøver man som rytter ikke at gå på kompromis med egen komfort for at give hesten det bedste - vi sammensætter en sadel af de enkelte dele, der føles bedst for både hest og rytter. Jeg kan qua min BBH-instruktøruddannelse også hjælpe rytteren til at bruge sin krop på en sund, indfølende og præcis måde til at kommunikere tydeligt til hesten.  

Når man tilpasser en WOW sadel, gør man det i bevægelse under rytter. Dette giver et unikt indblik i, hvordan den justering, jeg har lavet, påvirker hesten. Jeg kan se forskellen i hestens bevægemønster med selv kun et halvt pust med luftpumpen.
Vi får på den måde hestens oplevelse af sadlen, så vi kan sikre os, at den er tilpasset bedst muligt. 


Du skal derfor heller ikke undvære sadlen overhovedet ifm. tilpasning. Jeg kommer ud til dig og din hest, justerer sadlen og kører igen.   

Christina tilpasser en wow sadel

KUNDEREAKTIONER PÅ
WOW-SADLEN

I videoen ser du kunder prøve en WOW-sadel før første gang. Det er nu og her oplevelsen og deres første reaktion på den nytilpassede WOW-sadel.

bottom of page